Tänään taas Tesomalla kera Katin ja Emman. Olin kerrankin ajoissa (ja kaikki muut myöhässä:), joten aloitin Toivon kanssa.

Toivo treeni koostui suurimmaksi osaksi luoksetuloista. Kokeilin nyt pitkästä aikaa takapalkkaa. Otin pari kertaa suoraan eteen asti, koska Toivo aluksi hieman hidasteli ja ajatukset olivat liikaa iiiihanassa jalkapallonraadossa. Sitten kun alkoi tulemaan hyvin, niin päästiin itseasiaan eli stoppeihin :) Otin tosi pitkältä matkalta, jolloin sain kasvatettua vauhtia vielä entisestään ja myös pysäytettyä kaukana itsestäni. Toivo oli super <3 Lähti jokakerralla matkaan kuin raketti ja pysähtyi aivan sairaan makeesti!! Hieman kyllä kääntyy tällä tapaa stopissa sivuttain, mutta sen kanssa pystyn ehkä elämään ;o) Ja todennäköisesti suoristuu nopeasti, kun otan välillä kokonaisia luoksetuloja.

Seuraamista tehtiin myös ja tämäkin loistavasti. JEEE! Kokeilin kerran myös ihan piruuttani jalkapallo kainalossa, kun Toivo niin kaihoisasti katseli jalkkista surkean pieni tennispallo suussaan :D

Kaukoja Katin ja Emman välissä ja tänään ei mitään ongelmia! Hyvät ja napakat vaihdot.

Loppuun vielä tunnari. Kapulat laitettiin jalkapallon viereen ja tämä ehkä hieman häiritsi Toivo-setää :P Ei kyllä yrittänytkään ottaa palloa, mutta toi väärän. Lähetin lennosta uudestaan ja löysi oikean, mutta oli hiukan epävarma(?) ja pudotti sen. Otin sitten ihan kokonaan alusta ja nyt hyvin :) Ehkä ei kannata tehdä ollenkaan tälläisiä lennosta takaisin lähetyksiä, vaan nollata tilanne ja yrittää kunnolla uudestaan??

Sir "hullu" William pääsi ajansäästämiseksi kentälle samaan aikaan Nasun kanssa, kun epäilimme kentälle tulevan jalkapalloilijoita (joita ei sitten tietenkään tullut..).

Viljokin aloitti luoksetuloilla. Otin yhden suoran pitkältä matkalta. Tuli LUJAAAAAAA!!!!! Saattoi ehkä ihan aavistuksen myös varastaa??  Oli sen verran kaukana, että en aivan varmaksi nähnyt ;o) Tämän jälkeen parit läheltä sivulletulot. Tulee lujaa ja nyt kun olen palkannut etupäässä lelulla, niin jää monasti vinoon. Pitää hioa.

Seisomisia namilla samalla tavalla kuin viimeksikin. Ihan ok.

Kokeilin myös ruudun loppuosaa varten seuraamaan tuloja maasta. Tulee sairaan lujaa, mutta jarruttaa silti hienosti. Avitin namilla ja ilmeisesti hurjasta vauhdista johtuen takapää ei pysy ihan samassa linjassa kuin etupää vaan aukeaa ulospäin. Pitää miettiä mikä tähän tepsisi??

Tämän jälkeen taisin ottaa ruutua. Ekan piti olla lähetys tyhjään, mutta jollain ihme superkatseella Viljo bongasi aivan ruudun edestä tunnarikapulan (ilmeisesti Toivon kapula, joka oli tippunut taskustani:). Uusinnalla varmasti tyhjään ruutuun ja hienosti. Otin jokusen kerran ja joka kerta pysähtyi hienosti oikeaan kohtaan :D

Sitten seuraamisen kimppuun. Olen viissin ollut Viljolle nyt aivan liian kiltti, sillä se käy suht kuumana.. Ei ääntele tms., mutta kuulen sen hengityksen.. Seuraaminen kuitenkin varsin mallikasta :) Osuu jonkin verran jalkaan, mutta muuten aika ok.

Liikkeestä maahanmeno + seisominen kisamaisesti. Ei ongelmia :)

Tunnari X 2. Molemmat loistavasti :) Menee miljoonaa, haistelee rauhallisesti ja palautuskin tänään suht ok.

Loppuhuipennukseksi vielä merkillemenoja. Aika kivasti. Välillä tarjoaa etuosa maassa takaosa ylhäällä asentoa, mutta suurimmaksi osaksi ok.

Hyvät treenit tänäänkin :D

Pikku kyylä :P