Mihin tää aika oikein rientää?? Uutta kotia on rempattu, vanhaa siivottu ja koirien kanssa ei ole keritty tekemään oikeastaan yhtään mitään. 

Tänä aamuna ehdin sentään pikaisesti käydä Mouhijärvelle liitelemässä + tokoilemassa (ennen kuin alkoi vaatekomeron rakennustyöt..). Tein kaikilla koirilla aluksi jumppasarjan tyylistä hyppelyä neljällä matalla esteellä. Metku ei oikein osaa vielä irrota, joten sille harjoitus oli erittäin hyvä!! Pojat sen sijaan irtoavat vähän liikaakin ja varsinkin Viljo on kyllä ihan mahdoton... Vitsit kuinka nopea se onkaan!!! Se ehti mennä varmaan tsiljoona kertaa putkeenkin, ennenkuin ehdin tehdä yhtään mitään. Ajattelin keväällä kuvauttaa sen selän uudestaan (samalla kun Metku kuvataan) ja jos mitään muutoksia tms. ei ole tapahtunut, niin uskaltaisikohan sen kanssa liidellä? :-O Se olisi kyllä niiiiiin makee liitokoira <3

Liitelyiden jälkeen tokoa, teemana siinäkin tällä kertaa vauhti. Toivo oli tosi hyvä!! Ainoastaan yksi vino perusasento + hyppynoudossa pientä sähläämistä kapulan otossa. Muuten Toivo-setä oli erittäin hyvä ellei täydellinen <3 Viljo kävi ehkä hiukka liian kuumana, mistä johtuen seuraaminen epäsiistiä :( Muut liikkeet puolestaan tosi hyviä!! Erityisen hyviä tänään luoksetulo, merkillemenot (!!!) ja noudot. Luulen että sir William alkaa tekemään nyt enemmän kokonaisuuksia + kisoihin tähtäävää treeniä. Mulla on sen suhteen aika suuret odotukset tälle vuodelle :) Se alkaa nimittäin olla aikas hyvä. Varokaahan vaan kilpakumppanit :P Metku oli myös ihan ok. Nameilla tehtävissä liikkeissä (seuraaminen, kaukot) se saisi mielestäni edelleen olla intensiivisempi :-/ Lelun kanssa se on puolestaan välillä liiankin kuuma. Sillä on ääni aika herkässä ja se myös rakastaa käyttää sitä!! Vauhtinoutoa kokeilin pitkästä aikaa metallikapulalla ja se sujui hyvin, merkillemenot niin ikään ok. Luoksetuloja tein tänään kiertämisen kautta. Suorapalkalla tulee hyvin ja nyt myös iskee vauhdista kunnolla leluun (ei siis enää hidasta vauhtia juuri ennen tarttumista). Eteenistumisissa himmailee, jää liian kauas ja saattaa jopa pysähdellä :( Ehkä jätän vauhtipalkan pois ja teen kuten Viljonkin kanssa, palkka vasta eteenistumisesta?

Jaahas. Menisikös sitä sitten naputtelemaan vaatekomeron seiniä paikoilleen :)

Ai niin. Treeneistä kotiin tultuani havaitsin Metkun aloittaneen juoksun.