Tänään jälleen esineruutua..

Toivolle taas ennen varsinaista ruutua tarkkuusetsintää, joka meni hyvin.

Toivon esineruutu oli tällä kertaa suoraan sanottuna syvältä. Ensimmäinen esine löytyi hyvin ja nopeasti, mutta toinen ei sitten niin millään :( Tonanza vaan painattelee pitkin poikin peltoa. Hemmetin hemmetti! Pari kertaa se mun mielestä jopa sai esineestä jotain vainua, mutta ei sitten kuitenkaan malttanut tarkentaa. En viitsinyt asiaan puuttua, kun en ollut ihan satavarma kuitenkaan. Sitten kun alkoi näyttämään siltä, ettei esine tämän päivän aikana löydy, niin helpotin hieman kävelemällä itse esinettä kohti ja lopulta Toivo sen sitten bongasikin. Luovutuksessa Toivo PURI mua sormeen. Se tosin oli ihan puhdas vahinko. Toivolla oli vähän huono ote esineestä ja se tietty korjas sitä just kun olin ottamassa esinettä…

Pohdiskelin taas kerran, että mitä mun oikein kannattais tehdä tolle älyttömälle juoksemiselle. Toivo kuitenkin etsii koko ajan, mutta ei tosiaankaan aina millään parhaalla mahdollisella tavalla. Toivohan ei osaa mitään hienoja pistoja (eikä niitä sille kyllä opetetakaan;) Se risteilee alueella ihan miten lystää ja tulee takaisin vasta kun esine on löytynyt. Pidän kovasti sen itsenäisestä tyylistä ja silloin kun se toimii, niin se on mielettömän nopea ja tehokas :) Ongelmia tulee silloin kun homma menee överiksi ja juokseminen vie voiton etsimisestä. 

Vois ehkä koittaa tehdä kuuriluonteisesti jotain reagointiharjoituksia tai hajun hakemisia!? Pitää pohtia.

Viljo sen sijaan oli hieno :) Nyt sillä ei ole enää mitään epäselvyyttä siitä mitä ollaan tekemässä :) Se irtoaa hyvin ja jaksaa työskennellä. Nenäkin sillä tuntuu pelaavan. Ainoa huono puoli on se, että se kuumenee tosi paljon vuoroaan odottaessa. Nytkin treenasin lenkin yhteydessä, joten sen oli pakko odottaa vähän aikaa kytkettynä. Ja mitä silloin tekeekään Viljami. Se riekkuu, hyppii, haukkuu ja tuhoaa kaiken ympärillään olevan. Kävin sitä aika monta kertaa pöllyyttämässä, mutta silläkään ei tunnu olevan mitään tehoa. Se näyttääkin ihan siltä, ettei se edes ota mua tosissaan.

Iltasella vielä pienet makkararuudut. Nyt tämäkin meni hyvin. Pari kertaa Viljo käväisi ruudun ulkopuolella, mutta palasi nopeasti takaisin. Sitten vähän ennen kuin kaikki namit oli syöty nappasin Viljon kiinni (se havaitsi aikeeni ja yritti kyllä aika tehokkaasti väistellä:) ja Toivo pääsi nautiskelemaan loput :)

Tokoiltukin ollaan :) Olen joka ilta yrittänyt ottaa Viljon kanssa pienet tehotreenit ennen iltaruokaa (ja tasapuolisuuden nimissä täytyy sit pikkaisen treenailla myös toivon ja Siru kanssa:) Viljo menee ihan käsittämättömän hyvin. Se oppii tosi nopeasti, tekee vauhdikkaasti ja keskittyy hyvin. Olen tehnyt tähän mennessä melkein kaiken nameilla ja todennäköisesti jatkankin samaan malliin. Viljo on super ahne ja namienkin kanssa sen tekeminen on oikein hyvännäköistä ja vauhdikasta. Lisäks kun siltä nyt kerran näyttää tulevan tota ääntä aika helposti, niin namien kanssa on paljon helpompaa pitää viretila kohdillaan. Ja tietysti toistojakin pystyy ottamaan enemmän :)