Jälleen Pirkkahallilla kera Sarin, Tanjan ja vesikoirien. Liukasta oli edelleen paikkapaikoin.

Toivo aloitti ruudulla. Otin aluksi yhden kokonaisen ja sen jälkeen yhden, missä palkasin suoraan ruutuun. Molemmat ok. Luoksetulo pysähdyksillä oli myös hieno!! Liukkaus vaikutti ehkä vähän vauhtiin (ei pystynyt kiihdyttämään ihan norminopeuteen) ja ehkäpä juuri tästä johtuen pysähdykset olivat loistavat :) Läheltä otin vielä yhden suoran luoksetulon ja tässä liukui aikas lahjakkaasti päin, vaikka selkeästi yrittikin jarruttaa... Kaukoja otin siten, että vein Toivon pötköttelemään Sarin ja Tanjan väliin. Ei tosin tainnut edes huomata, vaikka häiriköt parhaansa mukaan heiluivat ja huitoivatkin :) Tein yhden kokonaisen sarjan kaukaa (loistavasti) ja yhden ensimmäisen vaihdon vielä vähän kauempaa.

Sitten seuraamisen kimppuun :P Otin edelleen aika lyhyitä pätkiä ja palkkasin suht tiheästi. Piti paikkansa ja teki muutenkin oikein kivasti :) JEEE!! Tämä edistyy hyvin :D Tämän jälkeen Idarin asentoja, joita treenasin erillisharjoituksena (pallo kainalossa ei varmasti tekisi oikeita asentoja, enkä muutenkaan uskalla vielä riskeerata:P). Nopeat asennot ja hyvin pysyi :)

Loppuhuipennukseksi vielä melkein kisamainen tunnari (kapuloiden oikealla puolella tosin oli namikasa). Toivo lähti lujaaaaaa ja pelkäsin jo pahinta, mutta yllättäen jarruttikin hienosti, söi namit ja alkoi haistella rauhallisesti :) Oman kohdalle tullessaan nappasi sen heti ja palautti nopeasti :)) JEEEE!! Tähän olikin hyvä lopettaa :D


Viljo oli vuoroaan odottaessa kerännyt hyvin energiaa autossa ja oli vähän vallaton :) Lämmittelynä pari luoksetuloa muutaman metrin päästä ja sitten ruudun kimppuun. Otin tällä kertaa pelkästään paikanhakuja läheltä ja kaukaa ja hienosti sir William kyllä oikean kohdan bongaa :) Tämän jälkeen noutoja ihan läheltä ja tavoitteena suora perusasento. Avitin pari kertaa omalla liikkeellä ja tämän jälkeen asento just eikä melkein :))

Sitten sitä *@&/&€%€#" seuraamista. Tein vaikka kuinka ja kauan, mutta eipä se siitä paljoa parantunut. Viljo oli jotenkin ihan fiiliksissään (ja jopa mun mielestä liian kuuma)... Hemmetti soikoon, mä en ymmärrä mitä teen väärin!? Mikä hitto tässä f**ing seuraamisessa voi edes olla niin kivaa??? Yleensä teen pitkää & tylsää pätkää ja palkkaankin suurinpiirtein jollain kuivalla kippanalla..

Seuraamisesta toivuttua hieman luoksetulon maahanmenoja ja idarin asentoja. Ihan ok. Lopuksi vielä tunnari. Nyt ei varastanut ja muutenkin suoritus vallanmainio. Tosin palautus edelleen ällöhidas (ravilla). En tiedä pitäisikö tätäkin alkaa korjailla vai ei??

Tokoilujen jälkeen metsälenkille :)