Puolilta päivin Hannan ja Veetin kanssa tullin nurtsille tokoilemaan.

Toivo pääsi kentälle ensimmäisenä. Aloitin luoksetulon pysäytyksillä (seisominen). Matka ei ollut hirmuisen pitkä, joten Toivo toppasi vallan mallikkaasti :) Pitkästä aikaa myös hieman ennakoi pysäytystä, joten annoin tulla pari kertaa eteen asti.

Sitten seuraamista, joka sujui taas hienosti :) Hyvä paikka, hyvä kontakti ja suht tasaista menoa. Hitsit kun vaan pystyis samaan myös kisoissa..

Ruudussa palkkasin jälleen kerran paikanhausta. Tänään ei tässäkään liikkeessä mitään yllätyksiä, vaan varmaa ja nopeaa menoa.

Lopuksi vielä hieman kakeleikkiä pallon kanssa. Tekniikka erinomainen ja vaihdot sekä nopeita että puhtaita. Tosi hyvin :))

1317890.jpg

Viljo pääsi kentälle Veetin jälkeen ja Sir Williamkin aloitti urakkansa luoksetuloilla. Otin aika läheltä ja palkkasin lelulla heti, kun Viljo istahti sivulle. Ihan ok. Tulee nopsasti ja ihan oikeaan kohtaan :)

Sitten noudonluovutuksia läheltä. Tämä ei oikein vieläkään suju :( Liikuttaa edelleen kapulaa suussaan kääntyessään ja välillä yrittää vieläkin tulla suoraan eteen. Kokeilin hieman eri tapoja (autoin kädellä, autoin liikkeellä, jne.). Parhaimman tuloksen sain kuitenkin aikaiseksi, kun en tehnyt mitään ylimääräistä, vaan ainoastaan muistutin suullisesti juuri kun Viljo kääntyi sivulle. Tällä tapaa  siis jatketaan :) Lopuksi otin vielä pari vauhtinoutoa. Ekalla heitolla kapula hajosi ja Viljolla oli hieman vaikeuksia päättää mikä pala sen pitäisi tuoda :) Otin sitten vielä uusinnan ehjällä kapulalla ja tämä hyvin :))

Ruutua otin aluksi ja lopuksi suorapalkalla pitkältä matkalta. Nämä hyvin. Välissä sitten paikanhakemista ihan läheltä. Tässä hieman vaikeuksia. Viljo menee aluksi liian taakse ja palaa sieltä sitten takaisinpäin. Lisäksi tuppaa kovin herkästi edelleen liikkumaan nenä maassa :( Pitää pohtia..

Liikkeestä seisominenkaan ei mennyt tänään aivan nappiin. Pysähtyi kyllä ihan ok, mutta liikutti aina pysähtymisen jälkeen kerran-pari etujalkojaan :(

Seuraamista otin edelleen lelun kanssa. Ei pompi, mutta edistää. Kerran tallasin myös aika lahjakkaasti Viljoa varpaalle, kun tunki niin eteen.. Alkusähellyksen jälkeen päädyinkin sitten  kokeilemaan hihnan kanssa. Tämä toimi oikein hyvin. Pari kertaa jouduin hieman huomauttamaan, mutta sen jälkeen oikein loistavasti :) Näin jatketaan!!

Lopuksi vielä liikkeestä maahanmenoja. Näissäkin hieman ihmeellisiä variaatioita tänään.. Kerran kaatui kyljelleen ja muuta mukavaa.. Oli siellä joukossa onneksi myös muutama oikein hyväkin :))

Aivan lopuksi näytin vielä Hannalle minkäläisiä luoksetulotreenejä olen tehnyt Toivon kanssa (Toivohan tulee aina vauhdilla ja voimalla, oli matka sitten kuinka pitkä tai lyhyt tahansa:)). Tämmöisiä harjoituksia Toivo-setä rakastaa :) Ja varsinkin kun saa vielä oikein kunnolla revitellä köysilelun kanssa :))


1317922.jpg