Kimppatottistreenit jälleen Tullin nurtsilla. Rotukirjo ja porukan koko tuntuu viikko viikolta vain kasvavan :D Kiitos taas kaikille seurasta!!

Toivo teki jotain pk-tottiksen ja tokon sekoitusta :) Aluksi yksi luoksetulo, josta palkaksi jättipatukka. Tuli aikas lujaa, eikä edes kunnolla vaivautunut jarruttamaan, vaan yritti puskea jalkojeni välistä läpi (patukka oli selän takana:). Uusinnalla parempi. 2kg kapulalla otin yhden palautuksen pitkältä matkalta. Tosi hyvä ja nopea :) Sitten seuraamista. Aika ok edelleen. Hieman tosin jouduin alussa huomauttamaan, kun yritti pomppia... Rauhoittui kuitenkin kun seurautin pidempään ja myös juoksuseuraaminen tuntui loppujen lopuksi ihan hyvältä. Tein myös yhden juoksusta maahanmenon+luoksetulon. Tämäkin hyvin :) Sitten ruutua. Merkille meno super!! Mieletöntä vauhtia ja aivan luotisuoraan. Myös stoppi sairaan hyvä :) Ruutu ei sitten ollutkaan yhtä hyvä... Taas Toivo sekoili ja tarjoili vaikka mitä paikkaa :( Uusinnoilla ampui ruudusta ulos ja palasi samantien takaisin. Ei hyvä :(( Jos nyt jotain hyvää haluaa sanoa, niin sekoilusta huolimatta löysi kuitenkin aina lopulta oikean kohdan..

Sitten sir William.

Viljo aloitti luoksetulolla. Tuli hyvin ja palkkasin viime tipassa vauhdista. Tämän jälkeen yksi merkki+ruutu. Aika täydelliset :D Hieman nyki merkillä, mutta ei kuitenkaan lähtenyt, vaikka tein kaikenlaisia hämynytkähdyksiä. Sitten seuraamista, joka oli kerrankin aikas hyvää :)) Ei juurikaan pomppinut ja muutenkin teki tosi hienosti!! JEEE :) Liikkeestä maahanmeno ja seisominen menivät myös aika nappiin. Lopuksi otin metallikapulan kanssa juoksentelua + temppujen tekoa. Tämäkin sujui loistavasti :) Pyysin aina välillä leikin lomassa perusasentoon ja tuli tosi hyvin. Ei yhtään mitään epävarmuutta, eikä ällötystä kapulaa kohtaan. Otekin oli rauhallinen ja luja. JÄTTI JEEEEE!!!

Aika hienosti Viljo kyllä tällä hetkellä kulkee :)) Ainoa mitä oikeastaan pelkään on se, että sm:issä viereisessä kehässä tehdään ruutua+merkkiä. Silloin saattaa pikku ruutukyylääjän keskittyminen hieman herpaantua...

Yksilöliikeiden jälkeen otimme vielä ryhmäpaikallaolot. Viljo pötkötteli oman osuutensa ihan ok. Lopussa se vaihtoi lonkalle, mutta siitä en nyt jaksa murhetta kantaa. Pääasia, että pysyy :))

Aivan lopuksi tehtiin vielä kaikki koirakot yhdessä kentällä. Viljolla otin seuraamista (hyvää:) ja luoksetuloa läheltä (myös hyvää:)). Tämäkin on parantunut huimasti ja Viljo tulee nykyään vikkelästi myös aivan läheltä :D Toivo ja Sirukin pääsivät vielä lopuksi puuhastelemaan kaikenlaista pientä ja pöllivät siinä sivussa omia (ja vähän muidenkin) treenileluja minkä ehtivät..

Kaikenkaikkiaan varsin onnistuneet treenit ja aika päteviäkin noi mun pojat ovat :))
1565173.jpg