Aamuvarhaisella Sarin ja vesikoirien kanssa litiläti märälle Niihaman pk-kentälle treenaamaan.

Toivolla (yllätysyllätys) kisamaista treeniä Sarin toimiessa liikkeenohjaajana.:) Meni loistavasti!! Ei mitään isompia virheitä (eikä kamalasti edes mitään pieniä:).

Seuraaminen oli Toivoksi hyvää ja aika tasaista. Paikka hyvä, kaikki perusasennot suoria ja nopeita, askelsiirtymät hyviä ja nopeudenvaihtelut samaten. Parissa vasemmalle käännöksessä hieman ylityöskenteli.

Idari oli erinomainen. Nyt muistin jopa kävellä tarpeeksi reippaasti :) Asennot nopeat ja varmat ja seuraaminenkin ihan hyvää. Hieman ehkä ennakoi käännöksiä..

Luoksetulo suorana. Tuli lujaa ja jalka-avusta johtuen myös suoraan :)

Ruutu jälleen hieno :) Nopea merkille meno, nopea ruutuun menoa ja hieno pysähdys keskelle. Loppuosakin sujui hienosti ja sivulletulosta sitten palkka.

Kaukot hyvät. i-s nousu ei ihan täydellinen, vaan nousi seisomaan toinen etujalka ilmassa.. Muuten ei mitään kauneusvirheitä :)

Hyppyä ei taaskaan ollut ja oli sen verran kylmä, etten viitsinyt heittää metallia. Otin sitten ihan tavallisen tasamaanoudon. Hyvä ja nopea nouto :)

Ohjattu. Ei katso taaskaan kapuloita, vaan tuijottaa kokoajan mua. Ei hyvä :( Merkille meno tosi nopea ja nouto erinomainen :) Siltikin tykkäisin enemmän, että katsoisi mihin se noudettava kapula oikein laitetaan..

Tunnaria tehtiin vasta kotona ja sekin aika ok.

Viljo aloitti ruudulla. Aluksi taas yksi pitkältä matkalta suoraan leluun. Tässä pirulainen kaartoi ihan vinoon ja nappasi pallon ruudun takaa :(( Uudestaan ja nyt hyvä. Sitten paikanhakemista läheltä. Nyt taitaa olla joku lamppu Viljamin päässä syttynyt, sillä meni tosi hienosti. Vähän menee ehkä turhan lujaa, josta johtuen liukuu monasti turhan taakse.

Luoksetuloa Sarin toimiessa kiinnipitäjänä. Tosi paljon kyllä kiemurtaa ja yrittää luikerrella vapaaksi :) Vauhti tänään mieletön! Yritin saada eteentuloa onnistumaan pari kertaa, mutta kenttä oli sen verran märkä ja liukas ja Viljokin jarrutti aivan liian myöhään, joten ei mennyt täysin nappiin. Viljo törmäsi kerran ja pari kertaa liukui istualtaan mun ohitse. Kokeilin samaa kapulan kanssa ja silloin keskittyy enemmän ja myös jarruttaa paremmin :) Kapulan kanssa onnistui siis tosi loistavasti!

Liikkeestä seisomista ja maahanmenoa. Aluksi tein seisomista, joka onnistui tosi hienosti. Sitten kun vaihdoin maahanmenoon, niin vähän sekoitti. Helpotin hetkeksi ja sen jälkeen onnistui :) Maahanmenot kivan nopeita ja nyt myös pysyy paremmin maassa, eikä pomppaa samantien ylös.

Seuraaminen tänäänkin hyvää :) Jokohan uskaltaisi sanoa, että tämä alkaa edistyä :)) Ei pomppinut oikeastaan yhtään ja muutenkin meno oli varsin mallikelpoista. Tein taas aika pitkään.

Lopuksi kokeilin vielä edestä sivulle siirtymisiä. Niitä tein ensimmäisen kerran edellisiltana kotona ja halusin vain katsoa kuinka sama sujuu kentällä. Hyvin sujui :) Hieman ehkä siirtymiset ovat vielä hitaanpuoleisia, mutta eivätköhän ne pian nopeudu.

Todella hyvät treenit molemmilla koirilla!!! Viljo tuntuu kehittyvän nopeaa tahtia ja se kestää jo huomattavasti pidempää treenausta :) Olen palkannut sitä vähän vähemmän kuin aikaisemmin ja se tuntuu sopivan sille hyvin. Se ei väsy niin nopeasti kuin aiemmin, mutta kuitenkin sen vauhti on pysynyt ihan ennallaan :)) Hyvähyvä! Näin jatketaan.