Perjantaina tokoteltiin Katin ja Veli-Inton kanssa Pirkkahallin hiekkakentillä.

Toivo pääsi kentällä jälleen ensimmäisenä ja aloitti tietenkin seuraamisella :) Kati kommentoi, että Toivon seuraaminen on parantunut tosi paljon. Jihuu :)) Varsin hyvältä se kyllä itsestäkin tuntui :) Paikka on nyt aikas hyvä ja samoin seuraamisasento. Ainoa pieni mutta on se, että Toivo pomppii. Varsinkin liikkeelle lähdettäessä se pyrkii voimakkaasti ylöspäin. Olen korjannut tätä yksinkertaisesti vain käyttämällä pakotetta eli kevyttä läppäsyä siinä vaiheessa kun pomppiminen alkaa. Ei kuitenkaan tehoa tarpeeksi hyvin, sillä yrittää vähän väliä uudestaan :(

Seuraamisen lisäksi Toivo teki ruutua, ohjattua ja kaukoja. Oikein kivannäköistä menoa ja varmaa työskentelyä :)

Viljo aloitti urakkansa luoksetulolla. Pysyi hyvin ja tuli vauhdilla :) Seuraamista hinkkasin jälleen pitkät pätkät. Olen antanut Viljon palata hieman pomppivampaan tyyliin, sillä en yhtään pitänyt siitä miltä Viljo näytti kun se seurasi tasaisemmin. Se oli jotenkin liian iloton ja totinen. Hion tätä nyt pikkuhiljaa ja yritän yhdistää paremmin tekemisen riemun ja teknisen tarkkuuden :)) Liikkeestä maahanmenoja ja seisomisiakin otettiin. Teki aika kivasti ja vauhdikkaasti :)
Sitten merkkiä + ruutua. Ekalla yrityksellä pallo valmiina ruudussa. Merkille lähti hyvin, mutta ei pysähtynyt käskystä, vaan meni sinne minne on opetettukin eli merkin taakse :) Jatkossa siis oma ajoitus paremmaksi :)) Ruudun bongasi hienosti, vaikka oltiinkin uudella kentällä ja ruutumerkitkin olivat uudenlaiset. Tein myös hieman malttiharjoituksia, ennen "ruutu"-käskyä.
Ruudun jälkeen kokeilin ohjattun suuntia, mutta tällä kertaa maltti ei ollut matkassa ja Viljo yritti toistuvasti varastaa lelun kimppuun.
Lopuksi vielä hillitöntä hilluttelua metallikapulan kanssa. Hetsasin + hurjuutin ja ihan suht hyvin Viljo kapulan ottikin. Tosin ote ei vieläkään ole yhtä hyvä kuin aikaisemmin, vaan sellainen ihmeellisen löysä :(

Lopuksi otettiin paikallamakuu ja sen jälkeen pojat hieman rallittelivat ympäri kenttää. Viljo ja Into hakivat narupalloja ja Toivo The Kyylä pääsi hiipimään matalana perässä :)

1457194.jpg