Ensimmäiset Tokon maajoukkueen karsintakisat kisailtiin tänään pakkassäässä Pieksämäellä. Tuomarina kisassa toimi Markku Mäntynen.

Tässä tulee mun ja Toivon suoritukset & kootut selitykset :)

Paikalla istuminen: 10. Vissiin ihan ok?

Paikalla makuu: 9. Maahanmeno ällön nihkeä + oli jätettäessä hieman korjannut asentoaan paremmaksi. Tämän jälkeen makasi rauhallisesti ja ylöskin pompsahti reippaasti :) Poisjäänneistä ym. johtuen paikallaolo ryhmässämme oli ainoastaan kolme koirakkoa.

Seuraaminen: 7,5. Joo, ihan sitä perusToivoseuraamista. Välillä painoi ja vähän ylityöskenteli. Lisäksi astuin peruutusaskelissa reippaasti Toivon hännälle :( Toivon seuraamisasento jokatapauksessa vissiin suht hyvä (=ei niin pylly maassa laahaava kuin välillä:)

Idari: 8. Seisominen taisi olla vino vai olisiko vähän liikkunut vinoon?? Seuraamisessa ainakin ennakoi yhtä kulmaa. Lisäksi yritin antaa pientä ja huomaamatonta vinkiä istumiseen :)

Luoksetulo: 9. Seisominen huono :( Ei tehnyt ollenkaan niin hyvin kuin osaa. Höh. Tähän on nyt kyllä otettava treeneissä tiukempi linja, eikä jatkuvasti lipsuttava kriteereistä!! Perusasento vajaa.

Ruutu: 10. Merkille meno olisi voinut olla reippaampi. Muuten ihan kelpo suoritus :)

Ohjattu nouto: 9. Meille arvonnassa oikea puoli. Merkille meno parempi kuin ruudussa, mutta ei vieläkään täydellinen ;o) Nouto ok, mutta perusasento taas vajaa.. 

Hyppynouto: 9. Toivo melkein kaatui kapulaa ottaessaan :( Perusasento yllättäen vajaa.. prkl.

Tunnari: 8,5. Teki mielestäni hyvin!! Haisteli rauhallisesti ja nappasi oman heti kohdalle osuessaan. Pistemenetykset -yllätysyllätys- vinosta perusasennosta + pienistä hampaan jäljistä kapulassa. 

Kauko-ohjaus: 10. Tämä oli omastakin mielestäni hieno!! Ei tainnut liikkua yhtään ja teki vaihdot tosi reippaasti. Speciaali kiitos tästä kympistä kuuluu Katille, joka viime treeneissä roikkui sinnikkäästi kiinni Toivon takajalassa :))

Yhteensä pisteitä 290! JEEEEE!! Tällä irtosi myös erittäin kovassa seurassa 10. sija. 

Onnittelut voittajille ja kaikille muillekin tuloksiinsa tyytyväisille!! Katille ja veli Intolle kiitos myös matkaseurasta!