Siis voi tunnari :( Takana huonot viimeistelytreenit! Sarin ja vesikoirien + kelpien kanssa tokoiltiin iltapäivästä Mouhijärvellä.

Toivo:

 • Hyppynouto. Ekalla yrittämällä osui esteeseen ja sääti kapulanotossa. Perusasento vino. Toinen yritys suht hyvä.
 • Zeta. Eihän tästä tullut yhtikäs mitään. Seuraaminen tosi huonoa, edisti ja ennakoi käännöksiä. Asennot järkällä S-M-I ja eipä se tietenkään osannut istua. Voi hitto!! Erikseen vielä pelkkää seuraamista ja sitä hiton istumista.
 • Merkkitreeniä. Oikein hyvin.
 • Tunnari. Tämä oli hyvä!!

Viljo:

 • Zeta. Seuraaminen vähän levotonta ja mukaanotoissa pomppimista. Asentojärjestys S-M-I ja nämä hyvin.
 • Hyppynouto. Hyvin :)
 • Ohjatun merkkiä. Sari vei kapulat ja käskyn jälkeen vapautin leikkimään lelulla. Jossain vaiheessa "irti"-käsky ja vauhdista merkille. Oikein hyvin.
 • Tunnari. Joopa-joo. Ensin pelkillä väärillä kapuloilla + nameilla haisteluharjoitus. Hyvin :) Väliin temputtelua ja sitten kapuloiden siirto toiseen kohtaan ja kisamainen tunnari. Ihan peestä :( Lähti vauhdilla ja kapuloilla tulleessaan potkaisi oman pois rivistä. Haisteli hetkisen ja nappasi sitten varmanoloisesti väärän. En antanut tuoda loppuunasti, vaan käskin pudottaa ja hakea oman. Tämän jälkeen kävi pikaisesti nappaamassa toisen väärän.. Tässä vaiheessa homma seis ja vähän puhuttelua. Kolmannella yrityksellä aivan sama juttu ja siinä vaiheessa Viljo jäähylle, ennenkuin oma pää kokonaan räjähti.
 • Treenien loppuksi Viljo uudestaan kehiin ja kisamaisella tunnarilla aloitettiin. Vauhdilla kapuloille, haisteli suu auki ja nosteli ainakin paria väärää. Tämän jälkeen löytyi oikea ja palautus ravilla. Siis voi hitto!! Mä en voi ymmärtää miten tää liike on voinut edes mennä näin huonoksi?? Huonohan tää on toki aina ollut, muttei sentään koskaan aivan näin peestä :(( Lopuksi pelkkää haistelutreeniä ilman nameja. Menin kapuloiden viereen valmomaan ja kielsin heti jos yritti nostella vääriä. Alkuun hutiloi, mutta pikkuhiljaa alkoi parantamaan. Tein jokusen pelkän haistelutreenin ja muutaman kerran sujautin oman joukkoon. Nyt työskenteli hyvin!!

Metku:

 • Hyppynouto metskulla. Alkuun yksi omaan tahtiin ja sitten toinen liikuroinnilla. Näitä pitäisi tehdä selkeästi enemmän, sillä Metku singahti Sarin käskystä samantien matkaan.. Uudestaan ja nyt palkka pysymisestä. Kolmannella yrittämällä singahti jälleen Sarin käskystä ylös, mutta muistaessaan ettei niin saanutkaan tehdä palasi välittömästi takaisin :)
 • Ohjatun merkkiä. Tein pitkästä aikaa matalalla merkillä. Alkuun kertaalleen pelkkä merkki. Hyvin :) Sitten heittelin kapuloita merkin lähistölle häiriöksi ennen lähetystä. Ei haitannut, vaan hienosti ja suoraan merkin taakse. Lopuksi vielä suuntia siten, että ohjasin namilla merkille ja palasin oikealle paikalle lähettämään. Hyvin nämäkin :)
 • Seuraamista. Tätäkin pitkästä aikaa liikkuroinnilla. Yllättävän hyvää!! Tosi hyvä kontakti, asenne ja paikka :) Sari sanoi, että huomattavasti paremmin se jo seuraa kuin nuo mun kaksi muuta :P
 • Tunnari. Liikkuri vei väärät ja itse kävin viemässä oman. Aika kivasti tämäkin :) Aavistuksen maltillisemmin saisi Metkukin haistella, mutta varmanoloisesti se joka kerta oman löysi ja palautti vikkelästi. JEE!! Tykkään myös tosi paljon Metkun tavasta tulla sivulle (kapulan kanssa tai ilman). Sillä on tosi hyvä tekniikka ja se tulee lähestulkoon 100% varmasti aina suoraan. Muutenkin sivullepyörähdys näyttää tosi siistiltä ja Metku tekee sen vieläpä varsin vikkelästi.
 • Kaukokäskyjä. Kauempaa sarjaa ja läheltä yksittäisiä vaihtoja. Hyvällä mallilla on tämäkin :) Metkun kaukoista tulee kyllä superhienot <3

Huomenna sitten auton nokka kohti messaria ja Viljon kanssa kisaamaan. Toivottavasti sujuu paremmin kuin tänään...