..päästiin taas touhuilemaan :) Ja oli kyllä jo aikakin. Olen itse ihan kypsä tähän laiskotteluun ja niin tuntuvat olevan koiratkin. Viljo-perhana ehti saikkunsa aikana harrastaa jopa hieman tihutöitä :( Työpäivieni aikana tämä pieni Remontti-Reiska uurasti ahkerasti olohuoneessa ja repi isot kaistaleet irti lattiamattoa. Tosi hienoa :(( Myöskin sohvassa on nykyään Viljon mentävä kolo..


Tänään uskaltauduimme vihdoin ja viimein treenailemaan ja samalla tuli hallikausikin korkattua. Vuokrasimme pienellä porukalla lämpimästä hallista treenivuoron talveksi ja täytyy kyllä sanoa, että aivan luksusta! Ihanaa tokoilla sisällä lämpimässä kun ulkona on hirveä rapakeli ja räntää sataa :))

Viljolla otin aika perussettiä. Istumista, maahanmenoa, seisomista, luoksetuloa, seuraamista ja noutoa. Meni ihan hyvin :) Tai no. Huonoa oli se, että aluksi Viljo oli e-r-i-t-t-ä-i-n innoissaan ja äänteli (tätä samaahan se on tehnyt välillä myös kotitreeneissä saikun aikana) En ole puuttunut siihen vielä kovinkaan paljon, sillä epäilen (ja toivon) sen johtuvan siitä, että Viljo yksinkertaisesti käy tällä hetkellä aivan hyperkierroksilla. Katsellaan  nyt rauhassa mitä tapahtuu kun tilanne taas normalisoituu ja pääsemme jälleen enemmän treenailemaan :)

Toivo treenaili ruutua, luoksetuloa ja pikkaisen agilitykeppejä. Ruutu oli aika sähläystä. Toivo ei millään tahtonut löytää oikeaa paikkaa, vaan tarjoili pysähtymistä siellä sun täällä. Ruudun toisella puolella oli agihyppyjä ja takana kepit, joten luulen, että ne ehkä hiukan sekottivat :)) Luoksetulot olivat kaikki tosi hyviä. Otin lyhyeltä matkalta, selän takaa ja yhden kokonaisen pysäytyksillä. Kaikissa mieletön vauhti, eivätkä stopitkaan enää paljon parempia olisi voineet olla :)))

566379.jpg