Käväisimme puolilta päivin tokoilemassa tullin nurtsilla Katin ja Veli-Inton kanssa.

Toivolla otin vain minitreenit.

Aluksi seuraamista, joka tänään hyvää..

Idarissa ei istunut ekalla yrittämällä.. Tästä huomautin sanallisesti ja otin uudestaan, jolloin teki tosi hyvin.

Ruudussa myös ihme sähläystä :( Meni aluksi aivan liian taakse ja kun en kelpuuttanut, niin singahti  ruudun takana oleville idarinmerkeille.. Tätä sitten hieman hinkatiin ja lopussa tekikin jo tosi hyvin :)

Sitten Sir William.

Viljo aloitti luoksetulolla. Vaihdoin pari päivää sitten luoksetulon loppuosan suoraan sivulle ja aika kivasti Viljo sen jo osaakin :) Otin jokusen toiston läheltä ja pari pitkältä matkalta. Tosi näpsäkän näköisesti Viljo kyllä käännöksen tekee :))

Ruutua läheltä ja kaukaa, lelulla ja ilman. Suht ok. Pikkaisen liikaa tuppaa hakeutumaan oikeaan laitaan. Lisäksi Viljo on ärsyttävä nenäkoira. Eli jos ei kerrasta osu oikeaan kohtaan, niin vaihtaa paikkaa ruudussa liikkuen nenä maassa. Hmm. Tähän pitäisi jotain keksiä.

Sitten seuraamista, joka oli oikein hyvää :) Vaihdoin palkan muutama päivä sitten leluun ja nyt ei pompi yhtään :)) Jännä juttu. Kokeilin tätä jo joskus aikaisemmin ja silloin se ei toiminut yhtään.. Mutta nyt siis toimii :))

Sitten jokunen liikkeestä seisominen. Ihan ok. Palkkasin aika nopeasti seisahtumisen jälkeen.

Lopuksi vielä liikkeestä maahanmenoja. Aluksi hieman huonoja (sekoitti seisomiseen), sitten kun lähti sujumaan, niin meni tosi hienosti. Otin lopussa jo aika liikeenomaisesti.

Mukavat treenit :) Veli-Intokin oli aivan super-pätevä <3

1293373.jpg