Koska Viljon luoksetulo on syvältä ja mitään menetettävää ei enää ole, niin päätin jälleen kokeilla takapalkkaa. Aluksi Viljo näytti siltä kuin sitä olisi vähintään kidutettu.. Se oli pieni ja surkea, eikä pystynyt liikkumaan namikipon luota mihinkään :-/ Sitkeän yrityksen jälkeen sain sen lopulta hitaaaaasti tulemaan. Pari kertaa vielä samalla tavalla ja sitten tapahtui ihmeparantuminen :) Tämän jälkeen Viljo tuli jokakerta kivalla vauhdilla (ja myös kivalla asenteella) sivulle ja pääsi syöksähtämään kipolle. Pääsin koittamaan pysähdyksiäkin ja hienosti stoppasi. JEE! Nyt näytti myös just sellaiselta kuin stopin pitäisikin :D

Tänä aamuna kävin tokoilemassa Sarin ja vesikoirien kanssa.

Toivo:

 • Alkuun lämmiteltiin ja kokeiltiin seuraamista. Ei mitään kovin tasaista menoa tänään. Aika kuuma oli ja yliyritteliäs..
 • Vauhtiluoksetulo pitkältä matkalta. Hyvin ja lujaaaaaaaa..
 • Tasamaanouto kilosella. Vieläkään ei saanut kapulaa kerrasta suuhun, vaan joutui korjaamaan :( Ampuu kapulalle ehkä vähän liian huolettomalla asenteella. Palautus tänäänkin tosi hyvä.
 • Merkki + ruutu kerran. Molemmat superit :)
 • Eteentulon harjoitteluun muistin joskus Mian tottissempassa oppimani kikan. Eli ne ohjurit :) Virittelin ämpäreistä kujan ja eikun kokeilemaan. Toivo rynnisti parilla ekalla kerralla tulemaan, niin että ämpärit vain lentelivät joka suuntaan.. Tämän jälkeen alkoi hitusen paremmin sihtaamaan ja vaikka ämpärit lentelivät edelleen, niin tuli ainakin suoraan :)) Kokeilin vaikeammistakin kulmista ja ihan hyvin. Itse tein virheen pitämällä palkkaa selän takana. Havaitessaan tämän Toivo yritti jatkuvasti survoutua jalkojeni välistä.. Eli jatkossa palkka muualle.
 • Tunnari kerran. Kävi aika kuumana ja kapuloille tullessaan lennätti paria kapulaa jaloillaan. Haisteli kuitenkin hyvin. Palautuksessa sikaili ja pureskeli. Tämä tehotreeniin!!
Viljo:
 • Metallinouto. Tämä on nyt niiiiiin hyvä :) Ei uskoisi, että ei jossain vaiheessa suostunut ottamaan metallikapulaa ollenkaan suuhunsa!! Tosi hyvä vauhti molempiin suuntiin ja ennenkaikkea just oikea asenne! Palkaksi jälleen kapula suussa juoksemista ja tässä Viljo kävikin varsin hurjana :D
 • Luoksetulon vikaa pätkää. Otin aika läheltä ja palkkasin rätillä. Olen vähän miettinyt, josko vaihtaisi tähän uuden käskyn?? Voisi olla selkeämpää Viljolle, kun tietäisi koska tulee stoppeja ja koska ei!?
 • Ruudun paikkaa. Aluksi pari kertaa läheltä. Ekalla rallatteli yli. Tästä ei palkkaa, vaan uusi yritys. Otin  yhden toiston myös puolesta matkasta ja yhden merkin kautta. Molemmissa kerrasta aivan nappipaikka. JEE!!
 • Luoksetulon stoppeja takapalkalla. Tein aika läheltä. Aluksi suoraan sivulle ja kun tämä sujui stopit mukaan. Stopit tosi hyvät ja suorat sivulletulotkin ihan kelvollisia. Ainoastaan kerran jouduin uusimaan, kun yritti ennakoida. Uusinnalla hyvin. JEE!! 
 • Paikallamakuun alkuja. Nyt ei mokannut kertaakaan!! Pysyi tosi hienosti istumassa, eikä välittänyt Sarin käskyistä yhtään mitään. JEEE!!!!!!
Tosi hyvät treenit. Molemmat koirat olivat superhyviä :)