Tällä viikolla on ollut jo muutama vähän keväisempi päivä. IHANAA <3 Jeee!! Kyllä se kevät taitaa sieltä pikkuhiljaa tulla :) Kevättalvi on mielestäni ehdottomasti parasta lenkkeilyaikaa! Ei ole liian kuuma, eikä liian kylmä. Ei inhottavia pikkuötököitä, eikä ällöä kuravellikeliä. Ulkona voisikin olla vaikka kuinka kauan :) Kamerakin tulee aina näin kevään tullen kummasti kaivettua kaapista ja raahattua mukaan lenkille.

Toivoa alkaa selvästi jo lumitilanne masentaa :P

Katsos kenguru loikkaa.. eikun siis Viljo :)

Pojat poseeraa <3

Siiri on kotiutunut hyvin. Vauhtia tässä kissassa riittää vähintään yhtä paljon kuin pienessä bordercolliessa.. Viikonloppuisin hyrähtää kissan moottori käyntiin aamukuudelta ja sen jälkeen kissarallia kestää ainakin pari tuntia. Uskomaton otus!! IKEA rotan kanssa mennään ja lujaa ja hyvin näyttää osaavan kiikuttaa rottaa myös uudestaan heitettäväksi.. Kaikennäköisiin peiton alta pilkistäviin ulokkeisiin Siirillä on myös intohimoinen suhde. Varvas kun vähänkin heilahtaa, niin välittömästi kissa lentää kaaressa ilmojen halki kiinni varpaaseen, puree ja potkii. Onneksi on voimiltaan niin heiveröinen, ettei tunnu kyllä yhtään missään ;o)

Siiri treenaa syviä lihaksia (tai vääntää torttua.. :)

VILJO: "Siis oikeesti, voisko tää kissa muuttaa takaisin sinne mistä se on tullutkin!?"

Koirien kanssa puuhastelu on ollut viimeaikoina vähäistä :( Metkulle aloin sentään vihdoin ja viimein opettamaan seisomista ja kaukoja on myös hinkutettu kotona. Näistä ois olemassa muutama lyhyt videopätkäkin. Katsotaan josko jaksaisin laittaa näytille.

Kotona on jatkettu remppaamista. Tällä hetkellä työn alla on mm. vaatekomeroiden rakentaminen yläkertaan (komero-/kaappitilaahan täällä ei ole entuudestaan juuri yhtään:( ). Isukki on ollut apuna rakentamassa ja ehtikin jo heti alkajaisiksi viipaloida jiirisahalla etusormeaan. Ei onneksi käynyt pahasti. Hieman vaan lähti nahkaa sormenpäästä.. Ja se meidän työnlaatu. Isän sanoja lainatakseni: "Vaikka priimaa yrittää, niin sekundaa pakkaa tulemaan".  Hih, kyllä niistä oikeesti hyvät tulee :)