Katin ja Anun kanssa Pirkkalassa Haikan kentällä.

Viljo oli taas jotenkin löysän oloinen. Plääh. En varmaan ikinä saa siitä sellaista kuin haluaisin :( Osa liikkeistä on tosi hyviä, mutta osa sellaisia ällön pikkusieviä... Periaatteessa siis tekee ihan ok, mutta itse en vaan tykkää :(  Pitäis varmaan videoida, todennäköisesti näyttää kuitenkin paremmalta kuin miltä itsestä tuntuu..

No, jokatapauksessa.

Alkuun luoksetulo. Ekaks vimppaa pätkää, joka hyvin. Sitten kokonainen luoksetulo x 2. Eka huonolla asenteella ja löysä. En palkannut, vaan otin uudestaan. Nyt hieman tsemppasi. Metallinouto. Kapula jäi pystyyn, mutta lähetin silti noutamaan.  Viljo selviytyi haasteesta hienosti ja nappasi varsin mallikkaasti kapulan :) Palautus olisi kuitenkin ollut hidas, jos en olisi lähtenyt peruuttamaan... Sitten ruutua. Kokeilin tänään ainoastaan tyhjiä ruutuja pienellä hetsauksella. Kaikki vauhdin puolesta ok (tietty:), mutta ylihän se joka kerta menee.. Läheltä onnistuu huomattavasti paremmin. Seuraavaksi seuraamista. Tämä tänään hyvin :) Loppuun vielä kaukoja. Alkuun oli taas sitä mieltä, ettei pysty ensimmäisellä nousemaan ja mulla hieman paloi pinna. Kerroin suullisesti, ettei homma vetele ja tämän jälkeen kykenikin yllättäen nousemaan..

Toisessa osiossa otin Viljon kanssa vielä tunnarin x 2. Molemmat loistavasti :)) Lisäksi tein kaukoja merkki + ruutuleikin lomassa. Ei mitään ongelmaa!! Hyvä asenne ja ihmeellisesti myös kykenee tekemään ilman mitään jumituksen poikastakaan...

Toivokin sai hieman puuhastella :) Otin yhden suoran luoksetulon ehkä 5m etäisyydeltä. Tuli lujaa ja myös aika tiiviisti.. Sitten yksi stoppi lyhyeltä matkalta ja sekin loistava! Ruutu kerran läheltä. Täydellinen ja merkki samaten :) Kaukoissa tein kaikki vaihdot kisaetäisyydeltä. Hyvin!! Ehkä yhdessä vaihdossa aavistuksen liikkui?? Sitten vielä tunnari x 2. Ensimmäinen kerta ihan ihmeellinen.. Toivo-setä singahti johonkin kaukaisuuteen ja kierteli & kaarteli hetkisen, ennenkuin bongasi kapulat. Nappasi oman, tiputti sen ja varmisteli vielä muut.. Sitten poimi uudestaan oman ja palautti. Toinen kerta sujuikin sitten hyvin ilman ylimääräisiä kiemuroita :)

1245764013_img-d41d8cd98f00b204e9800998e