Marian ja Paxin kanssa aamupäivästä Nokialla tokoilemassa.

Viljo aloitti luoksetuloilla. Otin pari kertaa viimeistä pätkää (maasta sivulle) ja kerran seisomisesta loppuun asti. Ihan ok. Sitten kauhujen metallia :) Marialla oli suurin piirtein samanlainen kapula kuin kisassa, joten pitihän sitä kokeilla. Ensimmäisellä heitolla Viljo lähti ennen aikojaan ja oli ilmeisesti tästä johtuen myös aika epävarma (?). Lähti hitaasti, mietti hetken ottaako kapulaa vai ei ja palautti hitaasti. Uusinnalla lähti vasta luvalla ja tämä oli muutenkin paljon parempi :) Nyt nappasi kapulan reippaasti, mutta palautusvauhti oli kyllä edelleen omaan makuuni hidas..

Ruudun kanssa oli tänään pientä säätöä.. Ensinnäkin: merkkinä oli sellainen pieni, matala jalkapallotötsä. Viljon kanssa en ole muistaakseni koskaan aiemmin sellaista käyttänyt, joten eihän se sitä bongannut (nurmikenttä+matala punainen tötsä ei ole varmasti se helpoin mahdollinen yhdistelmä..). Kävinkin sitten suosiolla näyttämässä oikeaa kohtaa ennen lähetystä. Ruutuakaan ei sir William löytänyt (vissiin eka kerta ikinä!!). Singahti käskyn saatuaan luoksetulon merkille ja näytti hieman hölmistyneeltä :) Tämän jälkeen palasi omatoimisesti takaisin merkille ja lähetin uudestaan. Lähti taas vinoon ja nyt singahti miljoonaa keskellä kenttää olleen voikukan luo :D Tämän jälkeen pienten kiertelyiden ja kaarteluiden jälkeen löysi tiensä ruutuun. Uusinnalla ei tietystikään enää mitään ongelmia. Seuraamista käskytyksellä. Teki mielestäni aika kivasti, eikä Mariakaan kauheasti moittinut :P Pientä pomppimista, mutta muuten varsin mukavaa menoa :) Loppuun vielä kaukoja. Nämä myös käskytyksellä ja palkkailin etupäässä ensimmäisiä nousuja. Ihan ok.

Kiitos treeniseurasta!

Loppuun vielä ikäviä uutisia :( Viljon veli Troya on lauantaina lopetettu epilepsian vuoksi. Kovasti voimia & jaksamista Sarille ja perheelle suureen suruun!