Torstai-iltana tokoiltiin jälleen tullilla. Treenikavereina Kati, Lotta, Emma ja Timo.

Toivo pääsi tekemään ensimmäisen kunnon treeninsä piiiiiiitkään aikaan :) Aloitin luoksetulolla. Ensin yksi vauhdista palkaten ja tämän jälkeen yksi suora perusasentoon asti. Molemmat oikein hyvin :) Ruudun tein kaksi kertaa. Näissäkään ei mitään erityistä. Nopeat merkit ja ruutuunmenot, sekä hyvä paikka molemmilla kerroilla. Palkkasin suoraan ruutuun ja otin kertaalleen erikseen loppukävelyt. Ok. Tasamaanoudon tein myös kaksi kertaa, mutta se näytti kyllä siltä että saa olla tauolla vielä hetkisen. Muuten ihan ok, mutta kapulanotto on vaarallisen näköinen.. Nappaa kapulan täydestä vauhdista, liukuu käännöksen ja alkaa tämän jälkeen kiihdyttämään takaisinpäin. Voi olla hieman liian rankkaa vielä jalalle?? Kaukoja tehtiin myös. Muuten tosi hienosti, mutta S-I vaihtoa pitää hieman viilailla. Kati sanoi, että tekee liian nopeasti, eikä ehdi miettiä tekniikkaa.. Ajattelinkin ottaa nyt erikseen ja pyytää aina ennen istumista peruuttamaan. Tämä on yleensä toiminut Toivolle tosi hyvin. Ohjatunkin kokeilin ja hienosti oli muistissa tämäkin :) Haetutin molemmat puolet (ensin oikea ja siiiten vasen). Ekalla kerralla jäi hitusen vinoon merkille, mutten tietenkään korjannut. Tyhmä minä :( Itse nouto oikein hyvä, mutta eteentulo aavistuksen vino. Näitä pitää kanssa muistutella mieleen erikseen. Toinenkin nouto oli hyvä ja tällä kertaa palkka vauhdista. Seuraamista en myöskään vielä uskaltanut ottaa.. Olen kokeillut sitä muutamia kertoja ihan lyhyitä pätkiä ja Toivo ei toisaankaan kävele metriäkään. Hinautuu aivan persus maassa ja käy aika kuumana. Tässä riittää todennäköisesti haastetta... Kaikenkaikkiaan Toivo oli HYVÄ!! Kivasti ovat edelleen asiat muistissa ja seuraamista lukuunottamatta olisi kisavalmis vaikka heti :) 

Sitten Viljo. Viljon suoritus videoitiin ja laitan sen näkyville tännekin :) Testailin sm:ien liikejärjestystä, mutten ottanut kuitenkaan täysin kisanomaisesti.

Liikkeestä istuminen: Hyvä ja nopea, en ollut ihan varma istuiko, joten käännyin katsomaan.

Luoksetulo: Tässä tein ainoastaan viimeisen pätkän. Muuten ok, mutta jäi aavistuksen vinooon. Palkkasin kuitenkin. Stoppeja (varsinkin seisomista) aioin hioa nyt hetkisen erikseen.

Hyppyä ei ollut, joten siirryttiin suoraan kaukoihin: Näissä testailin kotona hyvin toiminutta takapalkaa (joka ei sitten toiminutkaan niin hyvin pihalla..). Otin lyhyeltä matkalta ja siltikin muutaman kerran jumitti. Pitää miettiä..

Tunnari: Varma suoritus. Omaan makuun palautus liian hidas, mutta muuten ok.

Seuraaminen. Ihan ok Viljo seuraaminen :) Vähän pomppii ja vähän on kaikkea muutakin ylimääräistä, mutta suurimmaksi osaksi aika kivasti. Oikealle käännökset huonoja ja niitä onkin nyt hinkattava urakalla.

Ruutu: Juoksee taas alkuun takarajasta yli, mutta palaa oikealle paikalle (vaikkakin hitaasti). Loppu suht ok. Hieman paremmin voisi tulla sivulle. 

Metalli: Nyt kun olen treenannut sivulla nätisti odottamista, niin Viljo on alkanut ottamaan katsekontaktin lähtölupaa odottaessaan. Tämä ei ole hyvä, sillä senjälkeen ei tahdo löytää kapulaa.. Palautusvauhti edelleen järkyn hiiiiiidas.

Kun varsinaiset liikkeet oli läpikäyty hinkkailin vielä ongelmakohtia. Metalli kerran vauhtipalkalla, mikä ei ollut oikeastaan yhtään parempi :( Kiihdyttää vasta kun näkee lelun. Otin kerran myös pelkän palautuksen pitkältä matkalta (ja juoksin vieläpä karkuun). Tämä hyvä :) Oikealle käännöksiä kokeilin aluksi naksulla+namilla. Suht ok, mutta paremman lopputuloksen sain kun yhdistin tähän vielä karkuun juoksun. Loppuhuipennuksena vielä kerran ruutuun, missä odotteli narupallo :)

Paikallaolot otettiin isolla porukalla loppuun (vesikoiraporukka saapui sopivasti kentälle ja otimme yhteispaikallaolot:). Toivo teki istumisen ja huonosti tekikin :( Olin juuri ehtinyt piiloon, kun havaitsin että Toivo-setähän siellä nuuskii ja nuolee maata. Koska en voinut huutaa, niin kävelin rauhallisesti takaisin ja nostin raivelista ylös. Tämän jälkeen istui hienosti :) Paikallamakuu tehtiin evl tyyliin Timon käskyttäessä. Tämän osion suoritti Viljo. Alkuja ja loppuja pitäisi selkeästi harjoitella enemmän, sillä Viljo meni kertaalleen Lotan käskystä maahan ja ylösnousemiseen tarvittiin tuplakäsky.. Paikallaolokaan ei mikään super ollut, sillä Viljo vaihtoi ainakin kerran asentoaan. Pitäisi varmaan jaksaa opettaa se pään pito maassa...

Video löytyy täältä. Taustameluna hermoja raastava Toivon haukku.. Taitais olla sitruunapannalle töitä...