Eipä tunnu Siru mummoa vielä ikä painavan. Viikko sitten se pääsi piiiiitkästä aikaa nauttimaan kisatunnelmasta seuramme epiksiin ja ottikin siitä kaiken ilon irti :) Hmm, en voi edes ymmärtää, miten vanha koira voikin olla noin kuriton :P En ole kisannut Sirun kanssa nyt reiluun vuoteen ja se on käyttäytynyt kisapaikoilla suht siivosti, kun se on ollut mukana vain turistina. Nyt se kuitenkin tiesi välittömästi kisapaikalle saavuttuaan, että tällä kertaa kertaa SE pääsee kisaamaan ja virittäytyi samantien kisavireeseen (=riekkui, repi hihnaa ja veti hullunlailla kohti lähtöä).

Osallistuin Sirun kanssa pujottelukisaan ja Toivon kanssa kävin kikkailemassa sekä pujottelukisassa että agilityradalla. Pujottelukisa koostui kolmesta eri osakilpailusta: 6-kepin, 12-kepin ja 24-kepin pujottelusta. Keppien lisäksi radalla oli kaksi hyppyä ja aika otettiin koko radasta (hyppy - kepit - hyppy - kepit takaisin ja hyppy).

Siru oli kaikista nopein 6- ja 12-kepin pujottelussa. Se olisi ollut nopein myös tupla kepeillä, mutta takaisinpäin tullessa se jätti viimeisen keppivälin pujottelematta ja jouduin korjaamaan :( Näin ollen Tampereen pujottelumestaruus meni meiltä sivu suun :((

Toivo kepitteli myös ihan kivasti. Onhan se Siruun verrattuna iso ja kankea, joten ajassa se kyllä hävisi aikalailla (jo 6-kepin pujottelussa tuli eroa muistaakseni sekunnin verran). Kivaa meillä kuitenkin oli :)

Kuva kertoo yleensä enemmän kuin tuhat sanaa, joten laitankin tähän loppuun Sirun ja Toivon tyylinäytteet :) Hieman näyttäisi olevan eroa sekä pujotekniikassa että asenteessa...

990098.jpg

990094.jpg

Kuvat: Katri Ojaniemi