Taas on blogin päivitys jäänyt.. ei vaan millään meinaa ennättää :( Treenailtua on kyllä tullut ahkerasti :)

Viime lauantaina kokoonnuttiin P-pentupäiville BAT-hallille. Mukana menossa tällä kertaa Mari ja Rimma, Jukka ja Kitty, Virve ja Vic sekä Oili, Pete ja Meg.

Aloitimme tokoilulla. Ei P-pentu Viljokin pääsi viilettämään kentälle :) Otin luoksetuloa, noudon luovutuksia, ruutua, maahanmenoja ja hyppyä. Muuten ihan ok, mutta ruudussa yritti topata hieman liian aikaisin. Luoksetulon loppuasennossa pyörähtää liikaa ja päätyy osittain selän taakse. Hyppyä ei oltu tehty pitkään aikaan, mutta se sujui kuitenkin yllättävän hyvin. Ainoastaan kerran Viljo singahti esteen ohitse. Muilla kerroilla se hyppäsi hyvin (ja pitkälle ja ilmavasti:).
Toivon lapsista ehdin nähdä vain Rimman ja Megin (joo, olin taas myöhässä). Rimma on MAKEE <3 Sellainen megasuurella moottorilla varustettu turbomalli :)) Samanlaisen kuin joskus saisi.. Meg puolestaan on aivan ihana vekkuli <3 Tekee tosi kauniisti ja hyvin, mutta on vielä ehkä hieman pentumainen :)) Olen aivan varma, että vuoden-parin päästä tulee olemaan todella hyvä :)))

Agilityssä väänsimme Lehtiön Anjan vaikeahkoa rataa (kiitos vaan Anja:)) Jouduin tekemään sylkkäreitä, jaakotuksia ja kaikenlaisia muita outoja ja ihmeellisiä vääntöjä, joiden nimiä en edes tiedä :) Toivo liikkui varsin liukkaasti ja myös suti mattoalustalla aikalailla. Ja mä olin suurimman osan ajasta ihan kuutamolla.. Ryntäilin mihin sattuu, enkä saanut ohjauskuvioita oikein sujumaan :) Päästiin kerralla max. 2-3 estettä ja sitten taas tökkäsi.  Alku oli ihan ihmeellinen. Toivo yritti kokoajan varastaa lähdössä. Toivo, joka on aina tähän mennessä istunut lähdössä kuin tatti. Tästäköhän se nyt sitten alkaa..
Toivo lapsoset olivat kaikki hurjan taitavia liitäjiä :) Kaikkein hienoiten radasta suoriutuivat Pete ja Meg. Heidän menonsa oli niiiiin upean näköistä :) Voi vitsit kun joskus pystyisi samaan!!

Treenien jälkeen käväistiin vielä porukalla Rossossa syömässä :)

Sunnuntaina oli sitten vuorossa taas Toivon agilityt. Hmm.. Lauantain ongelmat näkyivät edelleen :( Lähdössä Toivo oli tosi levoton. Ei karannut, mutta ei paljon toisinkaan. Rataa tehdessään T oli hyvin kuulolla, mutta ei kyllä tehnyt töitä mitenkään ideaalisti.. Jotenkin sellaista ihme kaahailua :( Tiputti rimoja ja tykitti vaan menemään. Treenien lopuksi kokeilin vielä vaikeita pujottelukulmia. Haki oikean välin hyvin ja kepeillä runnoi menemään sellaisella vauhdilla ja voimalla, että hyvä että kepit kestivät.. Saapa nähdä kuinka meidän käy lauantaina Riihimäen kisoissa..

Tänään käytiin tokoilemassa tullin nurtsilla Katin ja Veli-Inton sekä Miran ja Sofin kanssa. Olin paikalla (kerrankin:) etuajassa, joten kerkisin treenata Toivon kanssa ennen toisten saapumista. Toivo olikin suht pätevä :)

Aloitin ruudulla. Merkki tosi hieno ja ruutukin löytyi loistavasti :) Luoksetulossa ensin yksi suora ja sitten seisomaan pysähtymisiä. Aivan loistavia! Toppasi todella hyvin, vaikka nurtsi olikin aika liukas. Ohjatussa vasen puoli. Tässäkään ei mitään ihmeellistä. Hyvä ja varmanoloinen suoritus :) Seuraamista otin aika pitkät pätkät. Nyt tuntuu, että luisuu taas liian eteen :( Lisäksi alussa ylityöskenteli tod. paljon! Asentokin jälleen lähes istuva, vaikka kävelinkin reippaasti. Mitähän tähänkin taas keksisi?? Kaukot olivat hieman ihmeelliset.. Olen nyt suullisesti huomauttanut, kun jättää asentoja vajaaksi tai nousee jähmeästi. No, sitä saa mitä tilaa ja nyt Toivo pomppikin kuin pingispallo.. :D Teki tosi nopeasti, heilutti koko ajan häntäänsä ja teki teknisesti ihan pieleen.. Syöksyi melkein kaikissa vaihdoissa eteenpäin. Otin sitten suosiolla lähempää ja kyllä ne oikeat liikeradatkin sieltä sitten löytyivät. Hassu otus :)

Viljo aloitti oman osuutensa luoksetulolla. Otin yhden vähän pitemmältä matkalta ja jokusen lähempää. Ei edelleenkään oikein malttaisi odottaa lupaa.. Tulee kyllä ihan kivasti. Tosin hieman liikaa pyörähtää edelleen selän taakse. Pitää varmaan estää jalalla tms. Sitten noudon loppuosaa. Nyt Viljo osaa jo hienosti pyörähtää kapulan kanssa sivulle, eikä enää pyörittele kapulaa suussaan :) Pitäisi varmaan alkaa ottaa pidemmältä etäisyydeltä.. Ruutu kerran niin, että ruudussa oli lelu valmiina. Tämä loistavasti. Menee l-u-j-a-a :) Sitten paikanhakemista hieman lähempää. Tämäkin sujuu jo tosi kivasti. Tosin menee ehkä hieman liian taakse? Pitäisiköhän siirtää paikkaa jo nyt hieman keskemmälle ruutua? Pysäyttäminen taitaa ainakin Viljo-raketin kanssa olla tuhoon tuomittu idea.. Sitten ongelmaliikkeisiin :) Liikkeestä maahanmeno ei onnistunut mitenkään :( Viljo meni hienosti maahan olleessaan mun edessä ja myös perusasennosta tippui alas kuin kivi. Sen sijaan liikkeestä ei sitten niin millään :(( Hinkkasin, hinkkasin ja hinkkasin, mutta ei se siittä kyllä paremmaksi muuttunut.. (heti treenien jälkeen piti koittaa samaa kotona, ja ei mitään ongelmaa. tekee aivan täydellisesti..). Liikkeestä seisominen sentään onnistui huomattavasti paremmin :) Aivan lopuksi otin vielä muutaman pätkän seuraamista. Ihan ok, vaikka Viljo olikin jo aika väsynyt.

1317875.jpg