Aamuvarhaisella pirteänä kimppatreeneihin Tullille. Olin kerrankin ajoissa paikalla, joten treenailin Toivon kanssa ennen muiden saapumista :) 

 • Seuraamista. Suht lyhyitä pätkiä ja pallo palkka. Meni aika kivasti :) Käännöksissä yritti välillä istua, mutta muuten ei isoja virheitä.
 • Luoksetulo pitkältä matkalta suoraan leluun ja sitten sama homma kapulan kanssa. Hyvin :)
 • Ruutu kerran. Merkki hieno + nopea ja paikka ruudussa täydellinen.
 • Kertaalleen yhden tunnarikapulan piilotus. Tässä palautusvauhti jostain syystä huonohko?
 • Kaukoissa kisamainen sarja läheltä. Itse olin sitä mieltä, että joku asento (S-I) olisi voinut olla parempi, mutta Kati oli sitä mieltä, että teki hyvin :)
Sitten Viljo.
 • Alkuun yksi metallinouto. Mielettömän hyvä!! Kehuin heti kun nosti ja palkkasin antamalla juosta kapulan kanssa. Ampui miljoonaa kapulalle, palautti tosi hyvällä asenteella ja tuli lujaa. JEEE!!!!
 • Luoksetulon stoppeja kiertoleikin yhteydessä. Kokeilin nyt antaa vartalolla uhkaa, mutta ei Viljo kyllä siitäkään huolimatta pysähdy terävästi :( Valuu vaan valumistaan. Höh. Pitää varmaan kokeilla kuitenkin jotain muuta kikkaa?? Hyvää oli se, ettei juurikaan alkanut ennakoimaan.
 • Ohjatussa kokeilin Jonten oppeja. Tämä olikin aikamoista säätämistä.. Merkille Viljo meni aina hyvin, mutta oikea/vasen käskyillä sekoili oikein urakalla.. Pyöri ympäri merkkiä, yritti ampua suoraan kapuloilla, ym. mukavaa. Korjasin useammankin kerran takaisin merkille, kun oli aikansa pyörinyt ja oli ihan mitenpäin sattui. Kerran myös lähti hyvin kohti minua ja kun annoin nouto-käskyn ampui kuin raketti keskimmäisellä.. No, alkusekoilujen jälkeen saatiin onnistumisiakin :) Jonkin verran viissiin kiihtyi korjailuista, sillä sitten kun viimein noutamaan, niin vauhti oli aivan järjetön! Pari kertaa teki myös lenkin kapulan kanssa, eikä lähtenyt heti palauttamaan. Pitää vähän mietiskellä.. Pohdin vähän, että josko yhdistäisin tähän harjoitukseen lätkät? Eli ensin lähetys kohti lätkää ja joko lätkän koskemisen jälkeen tai nouda-käskyllä saisi sitten vasta kaartaa kapuloille.
 • Ensimmäisen osion viimeisenä vielä yksi ruutu suorapalkalla.
Ensimmäisen kierroksen jälkeen otettiin paikallaolot. Ensin makuu ja tätä suorittamaan pääsi Viljo. Alku + paikallaolo hyvin, mutta loppuosiossa isoja vaikeuksia. Kielsin katsomasta liikkuria ja tämän jälkeen meni aika jähmeäksi. Nostin pari kertaa ylös, ennenkuin pystyi nousemaan omin voimin. Näitä treenattava paljon!! Toivo teki istumisen ja tässä ei tainnut olla mitään ihmeellistä. Kaikinpuolin hyvä suoritus :)

Loppuun vielä yhteishilluttelua. 
 • Viljon kanssa tein seuraamista. Pitkiä pätkiä ja palkaksi vain vähän kehuja + frolicin pala. Aika ok. Ei pomppinut kovinkaan paljoa ja käännökset hyviä. Veli Intokin meinasi kerran juosta narupallonsa kanssa kylkeen, mutta siltikään ei Viljon kontakti pettänyt :)
 • Ruudun paikkaa otin suht läheltä. Nyt tein niin, että hieman hetsasin lähetyksessä ja kävin palkkaamassa ruutuun. Meni tosi hyvin!! Joka kerta kerrasta ihan nappipaikka, vaikka pikkuhiljaa kasvatinkin lähetysmatkaa. Tällä tapaa voisi ehkä jatkaa!?
 • Loppuun oli pakko ottaa Toivo-sedänkin kanssa vielä ruutu läheltä (ettei jää Toivolle paha mieli, kun vain Viljo pääsi toiselle kierrokselle:) Vallan mainiosti. Toivo-sedällä on kyllä hyvin ruudunpaikka hallussa :D
Kiitos taas kerran treeniseurasta!!