Aamulla ennen kasia auton nokka kohti Valkeakoskea ja P-H piirinmestiskisoja. Koiria evl:ään oli ilmoittautunut yhteensä 12 kpl ja meille arvonnassa numero 8. Liikkeet suoritettiin kahdessa osassa (luoksetulosta poikki) ja muunnellussa järjestyksessä. Tuomarina kisassa toimi Juha Kurtti, jonka arvostelu oli.. hmm.. L-Ö-Y-S-Ä-Ä!!! Melkein millä tahansa vähän sinnepäin suorituksella tuntui saavan kympin. Tästä johtuen eroja ei juurikaan syntynyt ja ne oikeasti ansaitut kympitkin menettivät merkityksensä :( Tietysti ihan kiva saada vaihteeksi hyviäkin numeroita, mutta silti... 

Toivo-setä oli hyvä!! Melkein kaikista liikkeistä voisi varmasti vähentää sen pisteen-pari, mutta olin kyllä oikeastikin suoritukseemme tosi tyytyväinen. Kaikinpuolin sellainen meidän tasoa vastaava suoritus :)) JEEE!!!

Paikalla istuminen 10

Paikalla makuu 10. Vähän nihkeästi meni maahan. Muuten vissiin ok?

Ruutu 9. Merkille meno olisi voinut olla nopeampi ja suorempi. Ruutuun meni myös ihmeellisesti tosi sivusta sisään ja kaatoi samalla vas. etukulman merkin. Piste pois lopun sivulletulosta + seuraamisesta (mitkä olivatkin aika epäsiistit).

Seuraaminen 8,5. Ehkä lyhyin kaavio ikinä!! Juuri kun pääsi vauhtiin, niin se olikin jo ohi :-O Musta tuntuu, että välillä on tehty yhtä askelnopeuttakin pidempi kaavio kuin tänään koko seuruuta..  Pisteet pois matalasta seuruuasennosta (hitaassa kävelyssä ja käännöksissä oli taas kuulemma yrittänyt istua). Painaminen ym. pikkuvirheet eivät tuomaria haitanneet..

Idari 10. Seuraaminen olisi voinut olla tässäkin parempaa. Asennot vissiin suht ok?

Luoksetulo 10. Jätettäessä oli kuulemma haistellut. prkl! Seisominen olisi mielestäni voinut olla parempi (mutta niinhän se aina:P). Maahanmeno ja vauhti tosi hyvät :)

Ohjattu (vasen) 9,5. Merkki parempi kuin ruutuun menossa, mutta ei vieläkään täydellinen :P Sivullesiirtymisessä jäi vinoon mistä puoli pistettä pois.

Kaukot 10. Sarja alkoi istumisella. Toivo teki suht hyvät vaihdot :) I-S vaihto oli vähän jähmeä ja Toivo siirsi vain toista etujalkaa. Tästä virheestä johtuen seuraava vaihto S-M ei myöskään niin hyvä kuin olisi voinut olla. Muut vaihdot hyvin ja ainakin edestäpäin katsottuna myös se aina_niin_vaikea S-I vaihto sujui hyvin :))

Tunnari 10. Lähti aluksi kohti kapuloiden vieressä ollutta ohjatunmerkiä ja pienen mutkan kautta kapuloille. Nenänkäyttö tänään hyvää :) Palautuksessa korjasi kerran otetta ja aika napakalla otteella myös puri kiinni kapulaan..

Hyppynouto 8. Kolautti mennessä esteeseen :(

Yhteensä 304 pistettä ja sillä irtosi piirinmestaruuspronssia.