Pienessä tihkusateessa kisailtiin Eteläpuistossa. Menossa mukana Viljo ja luokkana voittaja. Tuomarina toimi Tiina Heino ja yksilöliikkeet tehtiin kahdessa osassa. Viljo oli suoritusvuorossa ensimmäisenä.

Paikalla makuu: 9,5. Oli vaihtanut jossain vaiheessa lonkalle. Muuten ok.

Seuraaminen: 9. Aika pitkä kaavio. Askelsiirtymissä siirtyi vähän selän taakse ja suorilla osui jonkin verran jalkaan. Tähän liikkeeseen olin suht tyytyväinen :)

Istuminen: 10. Vissiin ihan ok.

Luoksetulo: 8. Huonolla asenteella. Seisominen löysä, maahanmeno huono ja vauhti onnettoman hidas :( Viimeinen pätkä kävellen!!

Ruutu: 8. Meni vähän pitkäksi, joten korjasin keskemmälle. Muuten hyvä!!!

Toinen osa.

Hyppynouto: 10. Vähän sellainen pikkusievä. Kuitenkin vielä ok.

Metalli: 0. Tämä oli ihan syvältä. Lähti lujaa, nappasi kapulan heti ja sylki sen samantien suustaan :( Pyöritteli, tiputteli, ym. mukavaa. Käskin uudestaan tuomaan, jolloin toi hitaaaaasti ja suurella vaivalla. Tämän jälkeen olikin sitten jo aikalailla paineessa... Tosi inhottavaa, sillä treeneissä metallin kanssa ei ole enää pitkään aikaan ollut yhtään mitään ongelmia.

Tunnari: 9. Lähti ja haisteli ihan ok. Palautus epävarma ja kävellen. Huono :(

Kaukot: 8,5. Tämä tehtiin kahteen kertaan liikkenohjaajan kämmien takia.. Ekalla kerralla tuplakäsky maahanmenoon ja vaihdot hitaita, epävarmoja ja huonoja. Toisella kerralla hieman paremmin, mutta peruutti useamman kymmenen senttiä.

Kokonaisvaikutus 10. En kyllä tiedä mistä hyvästä..

Pisteitä yhteensä 267,5 ja ykköstulos.

Kaikenkaikkiaan olin tosi pettynyt suoritukseen. Viljo oli alusta asti jotenkin löysä, huonovireinen ja nysvä. Kisaaminen ei tuntunut ollenkaan mukavalta ja metallinoudon kohdalla alkoi jo suoraansanoen ärsyttämään. Joopa-joo. Suunnattomasti kyllä huolestuttaa tuo epäonnistumisen myötä ilmennyt epävarmuus ja paineistuminen :((

Kokeilin vielä kisan jälkeen metallinoutoa ja Viljohan oli aluksi sitä mieltä, ettei lähde ollenkaan noutamaan. No, tämähän ei ole mikään vaihtoehto, joten kyllä se sen sitten haki. Plääh, jokatapauksessa :((