Yhtään mitään ei taaskaan olla tehty. Lauantaina kävin kouluttamassa collieita Toijalassa ja siellä otin minitreenit sekä Toivolla että Viljolla koulutuksen jälkeen. Paikalla oli valokuvaajakin ja ainakin Viljosta tuli yksi oikein onnistunut noutokuva. Täytyy kysyä, josko saisin laittaa sen näkyville tänne blogiin :)

Sunnuntai vierähti töissä tokokisoissa ja itsellekin tuli piiiiitkästä aikaa sellainen fiilis, että olisi kiva lähteä kisaamaan. Toko sm:iin ainakin aion, mutta täytyy katsoa, josko tässä kesän aikana kävisi Toivon kanssa jokusen muunkin tokokisan :)

Koska ei ole tullut treenailtua, niin olemme koirien kanssa vaellelleet metsässä :) Kivaa vain olla ja rentoutua :) Näillä reissuilla Viljokin on vihdoin ja viimein rohkaissut mielensä ja alkanut uimaan :) Kovin pitkälle rannasta se ei vielä uskaltaudu, mutta kepin perässä se tekee jo pieniä uintipyrähdyksiä. Mikään uimamaisteri se ei kuitenkaan vielä ole, vaan tyyli muistuttaa enemmän räpiköintiä kuin uimista :) No, eiköhän se siitä jossain vaiheessa parane :)))

579792.jpg