Kimppatreenejä ei pahemmin ole viime aikoina ollut, joten ihan yksikseen on tullut treenailtua. Eilen käväisin pikapikaa tullilla.

Toivo:

  • Seuraaminen. Etenee, etenee :) Tosin pitäis kyllä ehdottomasti videoida, että näkis miltä oikeasti näyttää.. On nyt selkeästi taaempana, mutta epäilen että joitain muita "pikku" ongelmia saattaa olla :) Olen siis ottanut lähinnä lyhyttä pätkää ja tämä yleensä aiheuttaa ainakin ylivireisyyttä, istuvaa asentoa, jne.
  • Luoksetulo. Piti ottaa pitkältä matkaa suoraluoksetulo eteen asti, mutta tuli niin pirun lujaa etten uskaltanut :P Lähti vain kiihdyttämään loppua kohden, joten oli pakko hypätä viime tipassa alta pois. Uusinnalla muisti sitten jarrujen käytönkin :)
  • Kaukot. Teki loistavasti!! Myös se aina_niin_vaikea S-I vaihto onnistui täydellisesti.
  • Tunnari. Muuten oikein hyvä, mutta korjasi otetta lopussa.
  • Ohjattu. Olen nyt jokusen kerran laittanut merkin taakse ylläriksi pallon. Tästä täytyy ehkä kuitenkin luopua. Lähtee kuin raketti ja haukkaa yleensä vielä palan maata, jos palloa ei olekaan.. Toinen vaihtoehto on antaa pysäytyskäsky sen verran hyvissä ajoin, että ehtii vielä reagoida siihen ettei palloa olekaan. Jostain syystä on taas alkanut oikealle lähetettäessä kaartamaan herkästi keskelle. Pitää miettiä.

Viljo:

  • Seuraaminen. Tämä tuntuu nyt yllättävän hyvältä. Luulisin että on suht tasaista ja jopa aika korrektinnäköistä :) Tosin pitäisi videoida tai ainakin saada joku katsomaan olenko oikeassa vai en..
  • Luoksetulo. Olen ottanut nyt etupäässä pidemmältä matkalta eteen asti. Tulee ihan ok. Loppuasento jää herkästi vinoon ja omaan makuuni jää vähän liian kauas. Tokoon varmaan ihan passeli.
  • Tunnari. Ei oikeastaan mitään erikoista. Ihan ok.
  • Kaukot. Olen tehnyt nyt jonkin aikaa takapalkalla ja toimii aikas kivasti :) Asenne hyvä ja pysyy suht huvin paikoillaankin.
  • Ohjattu. Eka merkille meno huono (hidas + banaania). Huomautin ja aloitin alusta. Nyt hyvin :) Nouto muuten ok, mutta palautusvauhti ei vaan edisty :( Jatkuvasti sellaista ärsyttävää hidasta hiihtelyä :((

Tänään kävin ihastelemassa kelpien pentuja :) Tosi reippaita ja suloisia olivat <3 Onneksi olivat kaikki jo varattuja ;o) Kuviakin tuli jokunen napsittua. Tämä pieni kelpien alku oli suosikkini (tosin oli siellä muutama muukin aikas kiva:)

Loppuun vielä lammasasiaa :)) Sopimuksia on tehty ja aitaa + tolppia tilailtu. Saimme loppuviimein käyttöömme peltoa lähes 5 hehtaaria!!! Ihan niin suurta määrää ei tosin kyllä jaksata aidata. Lammasverkkoa vedetään nyt alkajaisiksi ja pitää sitten katsoa josko kesän aikana laittaisi vielä osan pellosta sähkölle.. Aitatalkoita on suunniteltu helatorstaiksi. Joten tervetuloa vaan kaikki innokkaat :) Lampaat tulevat sitten heti kun aita on pystyssä ja syötävää riittävästi. Alkajaisiksi pitäisi tulla kuutisen lammasta ja kesäkuussa sitten hieman lisää :))