Tainan ja Lallin kanssa treenailtiin Ikaalisten kylpylän parkkiksella. Hyvä paikka :) Pieni, mutta ei yhtään liukas eikä jäinen.

Viljo keskittyi viime viikonlopun kisassa ilmenneisiin ongelmiin :)

  • Seuraaminen. Jaa-a. En oikein tiedä mikä olisi järkevin tapa korjata :-/ Kokeilin nyt kieltää kun pomppii ja palkata raaauuuuhallisesti kun kävelee. Vaikeaa on. Viljo innostuu niin kovin, kun saa edes pienen nappulan murusen. Toisaalta taas en haluaisi myöskään pelkästään vain kieltää.. Pitää pohtia ja kokeilla.
  • Eteenistumiset kapulalla ja ilman. Aluksi tietty helpommalla tapaa eli ilman. Suoraan edestä tulee hyvin, mutta kulmista otettuna tuppaa jättämään vähän vajaaksi. Annoin nyt vaan yrittää korjata kunnes asento suoristui ->palkka. En ole ihan vakuuttunut onko Viljo satavarmasti tajunnut ideaa.. Korjaa kyllä kun odotan, mutta ei välttämättä tajua mistä palkka tulee, vaan tökkii ja tunkee lähemmäs kunnes säkällä osuu suoraan :) Paransi kylläkin suoritustaan loppua kohden, joten ehkä jatkamme tällä tapaa? Oman vaikeutensa juttuun tekee vielä Viljon vino ranka ja joka suuntaan sojottavat takajalat... ja kapulan kanssa homma on tietysti vielä tuplaten vaikeampaa, kun Viljon pitää niin kovasti keskittyä myös siihen kapulan pitoon :D
  • Luoksetulon stopit. Kun kerran avustaja oli käytössä, niin tehtiin tietysti myös stoppeja :) Eka oli vähän löysä, toisen otin eteen asti ja kolmas oli tosi hyvä!! Lähti lujaa ja jarrutti kunnolla. Hyvähyvä. Tämä tuntuu kyllä oikein toimivalta tavalta :)

Metku:

  • Alkuun yksi vauhtinouto (hyvin:) ja sitten yksi ihan kokonainen nouto. Muuten ok, mutta pieni vingahdus taisi päästä liikkeelle lähdössä?
  • Matalaa merkkiä. Lähetin ekan lennosta ja Metkulla ei ollut kovinkaan selvää kuvaa siitä mihin on menossa :P Palloili vähän aikaa ympäriinsä, ennenkuin bongasi merkin. Loput toistot olivatkin sitten tosi hyviä. Yhden taisin tehdä myös ihan kisamaisesti perusasennosta?
  • Luoksetuloa tai oikeastaan luoksetulokäskyn odottamista. Vähän hytkyi, nytkyi ja kerran taisi jopa nousta seisomaan. Paransi kuitenkin kokoajan suoritustaan :)
  • Seuraamista. Sisällä menee hyvin, mutta ulkotreeneissä en ole vieläkään tyytyväinen :( Voisi olla intensiivisempi ja edelleen on mielestäni liian edessä. No, lisää treeniä vaan.
  • Seisomista namin heitoilla. Teki tosi hyvin!!! Oikein kunnos lukkojarrutuksia! JES!!
  • Liikkeestä istuminen ja maahanmeno. Nämä molemmat tosi hyviä :))

Toivo:

  • Toivo pääsi lopuksi vähän irrottelemaan ja sai tehdä pari merkkiä ja pari noutoa. 

Tokottelujen jälkeen käytiin vielä pikku lenkillä järven jäällä. Kiitoksia treeniseurasta!! Mukavaa oli :) Mennään uudestaankin! Olipa kiva nähdä Lalliakin pitkästä aikaa <3